Ronald Moerenhout

Freelance senior projectmanager

capex projecten

voedingsmiddelenindustrie

Ronald Moerenhout

Freelance senior projectmanager

capex projecten

voedingsmiddelenindustrie

Referentie

LAN Handling Systems

juni 17, 2010 Uncategorized

Internationaal projectmanagement

De voedingsmiddelenindustrie kent vele soorten verpakkingen van diverse materialen. Bij deze verpakte producten is een snelle en efficiënte handling binnen het productieproces van groot belang. LAN vertaalt de klant specifieke behoefte in een systeem en in materialen waarmee ze de hoogst haalbare kwaliteit kunnen waarborgen. Hiermee is LAN is wereldwijd actief in handlingsystemen voor toonaangevende bedrijven in voedingsmiddelenindustrie.

“Ondanks de crisis laat LAN gelukkig nog steeds mooie cijfers zien. Een orderportefeuille die groeit en een stijgende omzet. Dat betekent ook dat de onderneming  behoefte heeft aan goede projectmanagers. Professionals die de taal van de taal van onze klanten in de foodsector spreken”, vertelt Harm Langen, algemeen directeur van LAN.

“Soms loop je ineens tegen een capaciteitsprobleem aan. Daarom hebben wij voor diverse projecten in Duitsland en Frankrijk Ronald Moerenhout gevraagd om deze van A tot Z te begeleiden. Inwerktijd was er nauwelijks. Hij moest direct aan de slag. Samen met onze mensen heeft hij de projecten perfect gemanaged. Projectbegeleiding, planning, inkoopaansturing, klantoverleg en budgetbewaking waren allemaal prima voor elkaar. Het voelde als Ronald al jaren tot ons vaste personeel behoorde!”